Στην “Αιτωλική και Δωρική Γη” θα βρείτε προϊόντα για το καθημερινό σας τραπέζι αλλά και ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Φρούτα και λαχανικά, μπαχαρικά και βότανα, κατεψυγμένα ψάρια, θαλασσινά και λαχανικά. Ακόμα, όσπρια, ρύζι, αλεύρι, παραδοσιακά ζυμαρικά, τυριά φυσικής ωρίμανσης, φρέσκα χωριάτικα αυγά, λάδι και ελιές, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες και μέλι.

Για τους καλοφαγάδες, εκλεκτά αλλαντικά, καπνιστά κρέατα, μανιτάρια, καπνιστό χέλι, πέστροφα και αυγοτάραχο Αιτωλικού και φυσικά ούζο, τσίπουρο και εκλεκτά κρασιά της περιοχής μας, αφρίνα και ακατέργαστο αλάτι από τις αλυκές Μεσολογγίου και μια σειρά από άλλα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς,αιθέρια έλαια, λάδια σώματος, φρεσκοκομμένος καφές, σπιρουλίνα, χυμοί και αναψυκτικά, χειροποίητη σοκολάτα, χειροποίητα κουλούρια και παξιμάδια.

Πέρα από τα προϊόντα, στο κατάστημά μας θα βρείτε έτοιμα καλάθια προϊόντων σε συσκευασία για δώρο. Ένα πραγματικό ενθύμιο από τη Ναύπακτο για τους επισκέπτες της πόλης και ένα εκλεκτό δώρο για τους φίλους σας.